Bikefit Ambacht

Kom naar Bikefit Ambacht voor een optimale fietspositie!

WIJ ZIJN OPEN!

Met veel enthousiasme kunnen wij vermelden dat wij vanaf 1 april 2021 open kunnen gaan en Bikefit sessies kunnen aanbieden! Fysiotherapie Ambacht breidt daarmee haar expertise uit richting de fietswereld. De combinatie van fysiotherapie en Bikefit is een hele mooie samenstelling waarbij kundig gekeken wordt naar de lichamelijke houding en de krachtverdeling op de fiets. Anders gezegd; Bikefit Ambacht biedt jou een mogelijkheid om in een zo optimaal mogelijke houding heerlijk te kunnen fietsen zonder lichamelijke klachten. Met het voorjaar in zicht is dit een mooi moment om te starten!

Reserveer een plek voor een Bikefit sessie via het aanmeldformulier op de website of neem contact met ons op via mail, telefoon of whatsapp.

Dit is de home template