Bikefit Ambacht

Kom naar Bikefit Ambacht voor een optimale fietspositie!

Bikefit Ambacht & TourClub Ambacht

Fysiotherapie Ambacht heeft sinds kort haar expertise uitgebreid naar de fietswereld met Bikefit Ambacht. Wij bieden Bikefit sessies aan voor iedereen die lichamelijke klachten ervaart, of wil voorkomen, tijdens het fietsen. Klachtenvrij kunnen touren is natuurlijk goud waard! Afgelopen maand heeft Hans den Bouw (voorzitter TCA) een Bikefit sessie bij Ype gevolgd, in deze nieuwsbrief vertellen we daar graag meer over.

Hans kwam bij ons binnen met rugklachten. Zo’n 3 jaar geleden heeft hij zijn huidige fiets gekocht en deze is bij aankoop standaard afgesteld door de fietsenmaker.
Vanaf het begin heb ik niet echt lekker gezeten op de fiets. Iedere rit sloot ik af met stijve spieren in mijn rug. Uiteraard heb ik zelf wat veranderd aan de afstelling, maar kon ik de oorzaak niet vinden. Het zal wel bij het soort fiets horen, dacht ik.”

Onze Bikefitter Ype heeft in een twee uur durende sessie Hans eerst van top tot teen nagekeken en daarna op de fiets gezet.
Daaruit kwam naar voren dat ik dus niet goed op de fiets zou zitten. Dit zou mijn rugklachten kunnen veroorzaken. Ype heeft hierna mijn fiets afgesteld. Hierop volgde natuurlijk de grote praktijktest. Een rit van dik 3 uur. Tot mijn verbazing kwam ik soepeltjes en zonder rugpijn van de fiets af.”

“Ik ben om. Ik wil dit iedereen aanraden. Het hoeft niet nodig te zijn om met klachten op de fiets te zitten.”

Wil jij ook eens laten nakijken of je in een goede houding op de fiets zit of ervaar je klachten tijdens het fietsen? Speciaal voor de leden van TCA heeft Bikefit Ambacht een leuke aanbieding, namelijk 10% korting op een Bikefit sessie met Ype.
Aanmelden kan telefonisch of per mail via 078-6817430 of info@fysiotherapie-ambacht.nl

Dit is de home template